Her søker Norges fremste bedrifter sine nye stjerner

Nordic Trainee Program 2020

Ønsker du å jobbe med interessante produkter og smarte kolleger? Hvis vi også tilbyr høyt trivielle faktorer, innovasjon og mener at alt vi tar seriøst er våre kunder - er du fortsatt interessert? Awesome!

Traineeprogrammet er en perfekt karrieremulighet for deg med entreprenørånd og som liker både IT og teknologi. Gjetting er ditt universitet / universitet / IHM studieprogram på master- eller masternivå som ingeniør, systemvitenskapsmann / IT, økonom etc.

Vi ser etter flotte og lidenskapelige talenter med stor interesse for teknologi og salg. Vi leter etter deg som ønsker å bli en del av Nordens hotteste CRM-team og vårt nordiske traineeprogram. Det er to lanseringer i 2019: 14. januar og 5. august. Søknaden er åpen for begge. Vi driver kontinuerlig rekruttering for begge lanseringer, men søknaden stenger så snart vi finner stjernene vi leter etter. Søk derfor ASAP for å ha en sjanse før det er for sent!

Trainee-programmet
Vårt nordiske traineeprogram gir unge talenter en stabil utviklingskurve kombinert med stort ansvar helt fra starten. Første gang blir brukt i Lund (vi lever). Utdanning og workshops er blandet med tilhørende erfarne kolleger i virkeligheten. Flertallet av programmet som kjører mindre enn 12 måneder, tar deg fra ditt hjemmekontor hvor du kjører dine egne prosjekter. Men selvfølgelig møter du traineeship regelmessig gjennom året for opplæring og erfaringsutveksling.

Er du vår nye stjerne stjerne?

Salgsekspert: Du jobber som forretningsutvikler, og med hjelp av våre CRM-systemer hjelper du våre kunder med å forbedre sin virksomhet og tjene mer penger. Selvfølgelig gir vi deg all trening du trenger: produkter, salgsteknikker, salgsprosesser og forhandlingsteknikker. Å være selger hos Lime er en spennende kombinasjon av prosessutvikling og komplekst salg!

Prosjektleder: Du jobber med CRM implementering og prosjektledelse, både når det gjelder systemer og operasjoner. Å jobbe med helt nye kunder er like viktig som å elske våre eksisterende. Det skaper førsteklasses kundeservice. Med stor fokus på prosesser utdanner du våre kunder i våre CRM-systemer og følger dem i deres kundeservice tur. Du får mer teknisk opplæring i våre produkter, så vi forventer en teknologisk interesse. Som prosjektleder får du en spennende blanding mellom mennesker og IT, hvor du er både teknikere og forretningsutviklere!

Programkonsulent: Du vil bli herdet for å kode, hvis du ikke allerede har en dump, får du det på både SQL og Visual Studio. Du vil jobbe med tilpassede tilpasninger - alt fra integreringer til andre systemer for å avkjøle guider som forenkler hverdagen for kundene dine. Vi forventer at du skal være kreativ og ha programmeringsferdigheter, men du lærer mye på vei. Og det handler ikke bare om koding. Faktisk er det heller en 50/50 distribusjon mellom programmering og teknisk prosjektledelse.

Utvikler: Du lærer ikke bare alt om våre systemer, men bygger også dem! Som utvikler lærer du alt du burde ha lært i skolen om testdrevet utvikling, bærekraftig kode, kontinuerlig integrering og mye mer spennende. Og ikke nok - du kan være en del av det mest gigantiske utviklingslaget i Norden. Vi forventer at du skal være kreativ og ha programmeringsferdigheter, men du lærer mye på vei!

Du må kunne snakke flytende svensk, dansk, norsk eller finsk (avhengig av hvor du vil jobbe) og tror at engelsk er morsomt.

Du har:

  • En sterk bedrift tror
  • Interesse for teknologi og IT
  • Noe som gjør folk i ditt område alltid stoler på deg
  • En drivkraft, smart og få ting gjort
  • Et ønske om å få en jobb og lære av det beste
  • Høy EQ og liker ikke scenisk horror
  • førerkort
  • Synet av øyet, og fremfor alt, er du også ydmyk ;)

Dette er Lime
Med over 210 ansatte er vi en av de nordiske landene største i Customer Relationship Management (CRM) og utnevnt til markedsledere i Sverige. Vi har hjulpet mer enn 6 000 selskaper over hele Norden i 25 år for å oppnå bedre resultater med brukervennlige CRM-løsninger. Tenk på oss som en one-stop-butikk for CRM når vi utvikler, selger, introduserer og støtter alt selv. Ikke bekymre deg, tross alt tar vi oss ikke for mye på alvor. Leter du etter et selskap der innovasjon, kundeservice og fysikk er høye i kurset? Hvor øyets glimt er din hovedkarakteristikk?

Søk i dag!
Tjenestene blir lagt til så snart vi finner den rette personen. Det er to lanseringer i 2019: 14. januar og 5. august. Søknaden er åpen for begge.

Velkommen til Lime!

Certified

Programinformation

Søk senest

10 desember 2020

Start

11 januar og 2 august 2021

Utdanning

Bachelor,- eller mastergrad innenfor Business Administration, Systemvitenskap/IT, Ingeniør etc.

Utland

Ja delvis

Kontaktperson

Cornelia Olserius, cornelia.olserius@lime.tech, 046-270 48 58

Søknad til

https://recruit.lime-technologies.com/sv/application/new?jobId=219901

Forsiden

http://www.lundalogik.no/trainee

Följ oss i sociala media