Her søker Norges fremste bedrifter sine nye stjerner

Lundalogik Nordic Trainee Program 2018

Ønsker du å jobbe med interessante produkter og smarte kolleger? Hvis vi også tilbyr høyt trivielle faktorer, innovasjon og mener at alt vi tar seriøst er våre kunder - er du fortsatt interessert? Awesome!

Vi ser etter stjerner for vårt nordiske traineeprogram fra og med 6. august 2018. Traineeprogrammet er en perfekt karrieremulighet for deg med entreprenørånd og som liker både IT og teknologi. Gjetting er ditt universitet / universitet / IHM studieprogram på master- eller masternivå som ingeniør, systemvitenskapsmann / IT, økonom etc.

Trainee-programmet
Vårt nordiske traineeprogram gir unge talenter en stabil utviklingskurve kombinert med stort ansvar helt fra starten. Første gang blir brukt i Lund (vi lever). Utdanning og workshops er blandet med tilhørende erfarne kolleger i virkeligheten. Flertallet av programmet som kjører mindre enn 12 måneder, tar deg fra ditt hjemmekontor hvor du kjører dine egne prosjekter. Men selvfølgelig møter du traineeship regelmessig gjennom året for opplæring og erfaringsutveksling.

Er du vår nye stjerne stjerne?

Salgsekspert: Du jobber som forretningsutvikler, og med hjelp av våre CRM-systemer hjelper du våre kunder med å forbedre sin virksomhet og tjene mer penger. Selvfølgelig gir vi deg all trening du trenger: produkter, salgsteknikker, salgsprosesser og forhandlingsteknikker. Å være selger hos Lundalogik er en spennende kombinasjon av prosessutvikling og komplekst salg!

Prosjektleder: Du jobber med CRM implementering og prosjektledelse, både når det gjelder systemer og operasjoner. Å jobbe med helt nye kunder er like viktig som å elske våre eksisterende. Det skaper førsteklasses kundeservice. Med stor fokus på prosesser utdanner du våre kunder i våre CRM-systemer og følger dem i deres kundeservice tur. Du får mer teknisk opplæring i våre produkter, så vi forventer en teknologisk interesse. Som prosjektleder får du en spennende blanding mellom mennesker og IT, hvor du er både teknikere og forretningsutviklere!

Programkonsulent: Du vil bli herdet for å kode, hvis du ikke allerede har en dump, får du det på både SQL og Visual Studio. Du vil jobbe med tilpassede tilpasninger - alt fra integreringer til andre systemer for å avkjøle guider som forenkler hverdagen for kundene dine. Vi forventer at du skal være kreativ og ha programmeringsferdigheter, men du lærer mye på vei. Og det handler ikke bare om koding. Faktisk er det heller en 50/50 distribusjon mellom programmering og teknisk prosjektledelse.

Utvikler: Du lærer ikke bare alt om våre systemer, men bygger også dem! Som utvikler lærer du alt du burde ha lært i skolen om testdrevet utvikling, bærekraftig kode, kontinuerlig integrering og mye mer spennende. Og ikke nok - du kan være en del av det mest gigantiske utviklingslaget i Norden. Vi forventer at du skal være kreativ og ha programmeringsferdigheter, men du lærer mye på vei!

Du må kunne snakke flytende svensk, dansk, norsk eller finsk (avhengig av hvor du vil jobbe) og tror at engelsk er morsomt.

Du har:

  • En sterk bedrift tror
  • Interesse for teknologi og IT
  • Noe som gjør folk i ditt område alltid stoler på deg
  • En drivkraft, smart og få ting gjort
  • Et ønske om å få en jobb og lære av det beste
  • Høy EQ og liker ikke scenisk horror
  • førerkort
  • Synet av øyet, og fremfor alt, er du også ydmyk;)


Dette er Lundalogik
Med over 210 ansatte er vi en av de nordiske landene største i Customer Relationship Management (CRM) og utnevnt til markedsledere i Sverige. Vi har hjulpet mer enn 6 000 selskaper over hele Norden i 25 år for å oppnå bedre resultater med brukervennlige CRM-løsninger. Tenk på oss som en one-stop-butikk for CRM når vi utvikler, selger, introduserer og støtter alt selv. Ikke bekymre deg, tross alt tar vi oss ikke for mye på alvor. Leter du etter et selskap der innovasjon, kundeservice og fysikk er høye i kurset? Hvor øyets glimt er din hovedkarakteristikk?

Velkommen til Lundalogik!

Certified

Programinformation

Søk senest

28 februar 2018

Start

6 august 2018

Utdanning

Bachelor,- eller mastergrad innenfor Business Administration, Systemvitenskap/IT, Ingeniør etc.

Utland

Ja delvis

Kontaktperson

Björn Johansson, bjorn.johansson@lundalogik.se

Søknad til

https://recruit.lundalogik.com/sv/application/new?jobId=216101

Forsiden

http://www.lundalogik.no/trainee

TRAINEENYHET2017-11-22, Lundalogik Nordic Trainee Program 2017 starter 2 januar 2018 med søknad 3 december 2017.

Les mer

TRAINEENYHET2017-10-02, Lundalogik Nordic Trainee Program 2017 starter 2 januar 2018 med søknad 19 november 2017.

Les mer

TRAINEENYHET2017-03-22, Lundalogik Nordic Trainee Program 2017 starter 7 august 2017 med søknad 2 april 2017.

Les mer

TRAINEENYHET2017-03-01, Lundalogik Nordic Trainee starter 7 august 2017 med søknad 19 mars 2017.

Les mer