Her søker Norges fremste bedrifter sine nye stjerner

Lundalogik Nordic Trainee Program 2018

Vil du jobbe med spennende produkter og smarte kolleger? Om vi i tillegg tilbyr høy trivselsfaktor, innovasjon og mener at det eneste vi tar på alvor er våre kunder – er du fremdeles interessert? Flott!

Vi ser etter flere nye stjerner til vårt Nordic Trainee Program som starter 7 august 2017. Traineeprogrammet er en perfekt karrieremulighet for akademikere med entreprenør ånd og høyere utdanning (bachelor,- eller mastergrad innenfor Business Administration, Systemvitenskap/IT, Ingeniør etc.).

Traineeprogrammet
Med Nordic Trainee Program lover vi deg en unik mulighet til å kickstarte din karriere som nyutdannet. Med en stor mengde opplæring samt utfordrende prosjekter, garanterer vi deg en bratt læringskruve. Du vil få en erfaren kollega som mentor som vil gi deg råd, veiledning og støtte gjennom programmet. Rett og slett en fantastisk start på karrieren din!

Traineeprogrammet er fungerer som en grunnopplæring og pågår i ett år, men allerede fra første dag er du ansatt hos Lundalogik - vi ønsker jo at du skal bli hos oss lenger enn ett år! Den første perioden er du i Lund, Sverige (vi ordner opphold). Opplæring og workshops kombineres med å være med erfarne kolleger ut i virkeligheten. Etter den første perioden blir du plassert på ditt opprinnelige kontor (Oslo), men du vil møte traineegjengen på gjensynstreff i løpet av året. Programmet avsluttes etter ett år med brask og bram – en utenlandsreise med traineegjengen!

Vi ser etter Forretningsutviklere, Prosjektledere og Applikasjonskonsulenter!

Sales Expert
Du jobber som forretningsutvikler, og med hjelp av våre CRM-systemer, hjelper våre kunder å bli mer effektive. Vi gir deg all opplæring du trenger: produkter, salgsteknikk, salgsprosessen og forhandlingsteknikk. Å være selger hos Lundalogik er en spennende kombinasjon av prosessutvikling og løsningssalg!

Project Manager
Du jobber med CRM-implementasjon og prosjektledelse, både når det kommer til system og virksomheten. Med stort fokus på prosesser lærer du opp våre kunder i våre CRM-system og følger dem senere på deres CRM-reise. Arbeide med nye kunder er like viktig som å gi kjærlighet til våre eksisterende kunder. Det skaper kundebehandling i verdensklasse. Du vil få en mer teknisk opplæring i våre produkter, så en interesse for teknologi vil være en fordel.

Application Consultant
Du vil bli en racer til å kode og har ett godt øye for SQL og Visual Studio. Som en applikasjons konsulent vil du jobbe med tilpasninger av ulike slag – alt fra integrasjoner mot andre systemer til kule guider som forenkler hverdagen til kundene våre. Sannsynligvis er du ikke fornøyd med det, men utvikler andre flotte funksjoner som våre kunder kan dra nytte av. Og det er ikke bare koding. Egentlig er det en 50/50 fordeling mellom programmering og teknisk prosjektledelse.

Vi søker deg med:
• God forretningsforståelse
• Interesse for teknikk og IT
• Gode tillitsbyggende ferdigheter
• Drivkraft, er smart og får ting gjort
• Mye imot å tape
• Et ønske om å få arbeide med, og lære av de beste
• Høy EQ, og lider helst ikke av sceneskrekk
• Førerkort
• Glimt i øyet, og ganske ydmyk, til tross for alt over ;)

Hvorfor Lundalogik?
På Lundalogik elsker vi CRM! Siden begynnelsen av 90 tallet har vi hjulpet bedrifter med å nå bedre resultater ved hjelp av brukervennlige CRM-løsninger som vi selv utvikler, samt tilbyr konsultasjon og brukerstøtte for. Selv om vi elsker å skryte av at vi har hatt en vekst på 20% per år siden 2000, er vi ganske ydmyke. Leter du etter en arbeidsgiver hvor innovasjon, kundebehandling og "fika" er høyt verdsatt? Hvor glimt i øyet er din mest verdsatte ressurs? Velkommen til Lundalogik! I dag er vi over 170 kolleger og en av de største CRM-leverandørene i Norden med kontor i både Oslo, Lund, Gøteborg, Stockholm, Helsinki og København.

Velkommen til Lundalogik!

Certified

Programinformation

Søk senest

19 november 2017

Start

2 januar 2018

Utdanning

Akademiker, Økonomi, Systemvitenskap, Ingeniør etc.

Utland

Ja delvis

Kontaktperson

Björn Johansson, bjorn.johansson@lundalogik.se

Søknad til

https://recruit.lundalogik.com/sv/application/new?jobId=216101

Forsiden

http://www.lundalogik.no/trainee

TRAINEENYHET2017-10-02, Lundalogik Nordic Trainee Program 2017 starter 2 januar 2018 med søknad 19 november 2017.

Les mer

TRAINEENYHET2017-03-22, Lundalogik Nordic Trainee Program 2017 starter 7 august 2017 med søknad 2 april 2017.

Les mer

TRAINEENYHET2017-03-01, Lundalogik Nordic Trainee starter 7 august 2017 med søknad 19 mars 2017.

Les mer

TRAINEENYHET2017-02-01, Lundalogik Nordic Trainee Program startar 7 august 2017 med søknad 28 februar 2017.

Les mer

TRAINEENYHET2017-01-03, Lundalogik Nordic Trainee Program starter 7 august 2017 med søknad 31 januar 2017.

Les mer